Een hoofd vol ideeën

En altijd een oplossing paraat.

Leuk als je me volgt!

Dit is ViaVeer

ViaVeer is Vera van Alebeek. Hallo! Kleur, vorm en structuur zijn mijn beste maatjes. En okay, mijn man en drie kinderen komen daar heel snel achteraan. Ik hou van hard lachen en hard werken. Heb een hoofd vol ideeën en altijd een oplossing paraat. Ik ben enthousiast, vrolijk, betrokken, sociaal en hou niet van half werk.

Na de studie aan Sint Lucas in Boxtel heb ik eerst vijftien jaar werkervaring opgedaan bij twee verschillende ontwerpbureaus in Eindhoven. Daarna, in 2015, ben ik door een goede vriendin naar de Kamer van Koophandel gestuurd en gestart met mijn eigen grafische bureau: ViaVeer. Die goede vriendin mag overigens blijven: het was de beste keuze en stap die ik kon maken. Elke dag geniet ik weer van mijn werk.

Als grafisch vormgever werk ik fulltime vanuit mijn huis in Rosmalen in een groene, inspirerende omgeving. Naast mijn grote passie voor vormgeving ben ik tijdens mijn vrije uren graag buiten, liefst samen met ons gezin en onze dieren. Ik ben dol op ieder seizoen met al hun kleuren en vormen. Ik ben een liefhebber van stedentrips en verslaafd aan Tikkels en gezelligheid. O, en ik kan dus echt niet zonder pen en papier. Tijdens telefoongesprekken bijvoorbeeld, krabbel ik aantekeningen. Ik schets terwijl ik luister. Als ik iets niet goed uitgelegd krijg dan teken ik het. Pen, potlood en papier dus. Een prettige afwisseling naast het vele ‘klikken en tikken’.

Benieuwd?

Ben je op zoek naar een ervaren vormgever die met een frisse blik meedenkt of vormgeeft aan een boek, restyling of een andere creatieve uitdaging? Bel 06-55558730 of stuur gerust een mail naar info@viaveer.nl om kennis te maken.


Vera van Alebeek

‘In een mum van tijd begreep ViaVeer wat ik bedoelde en werd onze mooie, nieuwe huisstijl geboren. Ze is echt een vakvrouw!’


Rion Pennings – Hub Noord-Brabant

Viaveer - Creatieve vormgeving: grafisch ontwerp - Rosmalen
5
2018-09-20T08:20:33+02:00

Rion Pennings – Hub Noord-Brabant

‘In een mum van tijd begreep ViaVeer wat ik bedoelde en werd onze mooie, nieuwe huisstijl geboren. Ze is echt een vakvrouw!’

‘De eerste opzet die ViaVeer gemaakt heeft voor het drukwerk van onze opening vonden we meteen geweldig. Ze heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Alles was perfect op elkaar afgestemd. Het zag er mooi en professioneel uit!’


Audy Peijnenburg – Peijnenburg Machines

Viaveer - Creatieve vormgeving: grafisch ontwerp - Rosmalen
5
2018-09-20T08:19:31+02:00

Audy Peijnenburg – Peijnenburg Machines

‘De eerste opzet die ViaVeer gemaakt heeft voor het drukwerk van onze opening vonden we meteen geweldig. Ze heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Alles was perfect op elkaar afgestemd. Het zag er mooi en professioneel uit!’

‘Het eerste concept dat ViaVeer aan ons voorstelde, voldeed meteen aan onze verwachtingen. ViaVeer zet wensen en ideeën om in een prachtig ontwerp!’


Denise Dollevoet – Van Wanrooij Aannemingsbedrijf B.V.

Viaveer - Creatieve vormgeving: grafisch ontwerp - Rosmalen
5
2018-09-20T08:20:04+02:00

Denise Dollevoet – Van Wanrooij Aannemingsbedrijf B.V.

‘Het eerste concept dat ViaVeer aan ons voorstelde, voldeed meteen aan onze verwachtingen. ViaVeer zet wensen en ideeën om in een prachtig ontwerp!’

“Met Vera kunnen we prima werken: meedenken en zelf met ideeën komen sluit prima aan bij onze klanten! Wij werken heel graag ViaVeer“


Ralph de Groot, eigenaar Web-Pepper.nl

Viaveer - Creatieve vormgeving: grafisch ontwerp - Rosmalen
2018-03-28T16:45:03+02:00

Ralph de Groot, eigenaar Web-Pepper.nl

“Met Vera kunnen we prima werken: meedenken en zelf met ideeën komen sluit prima aan bij onze klanten! Wij werken heel graag ViaVeer“

'Vera is een topper. Niet alleen als vormgever, maar vooral ook als mens.'


Rinske van Kasteren – Tekst & communicatie

Viaveer - Creatieve vormgeving: grafisch ontwerp - Rosmalen
5
2018-09-20T08:21:14+02:00

Rinske van Kasteren – Tekst & communicatie

'Vera is een topper. Niet alleen als vormgever, maar vooral ook als mens.'

‘Met een hoofd vol ideeën naar ViaVeer gegaan. Zij was in staat dat te vertalen naar allerlei grafische ontwerpen. Mede dankzij haar kwaliteiten stond er een dijk van een festival!’


Paul Hazenberg – FirmH / Hippe Happen Festival

Viaveer - Creatieve vormgeving: grafisch ontwerp - Rosmalen
5
2018-09-20T08:21:40+02:00

Paul Hazenberg – FirmH / Hippe Happen Festival

‘Met een hoofd vol ideeën naar ViaVeer gegaan. Zij was in staat dat te vertalen naar allerlei grafische ontwerpen. Mede dankzij haar kwaliteiten stond er een dijk van een festival!’
5
5
Viaveer - Creatieve vormgeving: grafisch ontwerp - Rosmalen

Wat anderen zeggen over ViaVeer

Moet je kiezen voor ViaVeer? Alleen als ik bij jouw onderneming pas. Als mijn stijl je aanspreekt en als je op zoek bent naar een grafisch vormgever met de onderstaande vaardigheden. Want, kort samengevat, is dat wat anderen zeggen over ViaVeer.

  Professioneel
  Oog voor detail
  Denkt mee en door
  Tikkie eigenwijs
  Ervaren
  Goede en snelle service
  Heeft maar een paar woorden nodig
  Brengt (en houdt van) structuur
  Leergierig
  Humor